Клои Кардашиян се гордее с „големите си бузи“

Звездата от риалити предаването Keeping Up with the Kardashians – Клои Кардашиян, разкри, че вече не изпитва срам от големите си бузи. Въпреки, че в миналото много хора са й се подигравали заради тази черта от лицето й, сега тя заяви, че всъщност се гордее с тях. Причината – с напредването на възрастта е осъзнала, че именно по бузите си прилича на майка си Крис Дженър, която намира за изключително привлекателна.

„Толкова е смешно. Колкото повече остарявам, толкова повече всички ми казват, че приличам повече на майка си. Не си давах сметка колко еднакви са бузи имаме – и при двете са наистина много големи! Когато се усмихваме, имаме трапчинки.“, заяви тя пред изданието People и добави, че въпреки негативните коментари от миналото, сега всички останали също харесват пълните й бузи и дори я питат дали са истински.

„Хората плащат, за да си направят такива бузи“, каза Клои и сподели, че много обича моментите, когато тя и майка й се усмихват, защото тогава се разкрива истинската им красота.

„Майка ми има толкова красиво лице. Когато разглеждам снимките ни в Инстаграм, осъзнавам, че изглеждаме еднакво.“, сподели още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *