Кирил Котев под номер 3 в листата на „Републиканци за България”

Бившият кмет на община Сандански – Кирил Котев, отново тръгва по пътя на политиката, след като 1 година бе встрани от политическите процеси. Той направи обръщение към своите съграждани на страницата си във фейсбук.

„През годините неведнъж съм заставал пред васас открит и съм получавал доверието ви! Благодарение на вашата подкрепа през 2014 г. бях избран за народен представител, година по-късно спечелих и изборите за кмет на община Сандански. С много общи усилия и съвместна работа успяхме в реализирането на немалко проекти, както от позицията ми в народното събрание, така и като кмет.

След местните избори през 2019 г. реших да напусна всички политически позиции заемани от мен до тогава. Сега съм готов и решен да не оставям целта, към която се стремя от години – чрез работата си да помагам за развитието на Сандански и региона”, написа Кирил Котев.

Той вярва, че може със санданчани да продължат по този път с нови идеи и реални проекти, които по време на кампанията ще представи пред тях. С натрупания опит с тяхната подкрепа има увереността, че в Народното събрание може с позитивна енергия да се помогне за осъществяването на всички добри инициативи за района.

„Знаете, че никога не съм делил хората по партии и съм еднакво отворен към всеки!

Благодаря на всички санданчани, които ме подкрепяха и вярваха в успеха ни през тези години. На парламентарните избори ще успеем отново! Официално бях номиниран за кандидат народен представител в листата на ПП „Републиканци за България“ с номер 3”, завършва своето послание към санданчани Кирил Котев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *