Кикбоксьорът от Петрич Богдан Шумаров стисна десницата на Майк Тайсън

Кикбоксьорът от Петрич Богдан Шумаров стисна десницата на Майк Тайсън

Кикбоксьорът Богдан Шумаров се запозна с легендарния бивш световен шампион в професионалния бокс Майк Тайсън. Това е една сбъдната мечта на петричанина, споделя той.

„Вчера мистър Тайсън отвори магазин за кафе на свое име в Амстердам и един приятел ми уреди срещата с него. Безкрайно съм щастлив, защото от твърде малък съм си мечтал да се срещна на живо с този велик мъж, на когото продължаваме да се възхищаваме не само моето поколение бойци, а и тези преди нас. Без съмнение същото ще изпитват и тези, които идват след нас.

Поговорихме си за бокс, за бойните спортове като цяло, ще запомня докосването до идола на милиони за цял живот“, обясни Шумаров от Ниската земя. Шумаров е роден през 1996 година в Петрич, бил е и спортист №1 на родния си град, предава Struma com.

Петричанинът, който е европейски шампион във версия WAKO PRO по кикбокс при аматьорите за 2016 г., веднъж е вицешампион за 2017 г., втори на Световните игри по кикбокс през 2017 г. и носител на още куп медали от сериозни форуми, бързо бележи израстване, откакто стана професионалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *