„Кенеди Метал” единствен с оферта за осветлението и фонтаните пред общината

„Кенеди Метал” единствен с оферта за осветлението и фонтаните пред общината

Единствен ЕТ „Димитър Янков-Кенеди Метал“ е кандидатствал да поддържа осветлението и фонтаните пред сградата на общината, в подплощадното пространство и пред пощата в Благоевград.

Само той е подал оферта за участие в обявената от общината обществена поръчка за извършване на спешни ремонти в рамките на следващите 12 месеца. Прогнозната стойност за услугата в рамките на 1 година е 49 000 лв. с ДДС, а предложението на бизнесмена е за 47 032,40 лв.

Д. Янков изпълнява поръчката през последните няколко години, а заедно с фирма „Елкомплект 2004“ на Георги Василев , която е с едногодишен договор за 69 048 лв. от юни м.г., в момента обслужват цялото осветление в Благоевград, пише „Струма“.

Заради зачестилите сигнали на благоевградчани за повреди на уличното осветление на много места в града, както и факта, че голяма част от централната зона е тъмна, а LED осветлението там където го има, мъждука, кметът инж. Румен Томов е разпоредил цялостна проверка на всички договори и допълнителни споразумения с фирмите дали ги изпълняват и за колко време реагират при подаден сигнал за нарушения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *