Караянчева на Шипка: Да се обединим и да работим за благото ни

Караянчева на Шипка: Да се обединим и да работим за благото ни

Най-важният съвет е да намерим обща цел, която да ни обедини и да работим за благото на българските граждани.

Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред БНТ преди честванията на освобождението на България на паметника на свободата на връх Шипка.

„Нека днес да забравим за кампанията, тя започва от понеделник. Да отдадем почит на всички достойни български опълченци. Нека днес всеки да дойде и да преклони глава, да подиша въздуха на Шипка и да чуе виковете „ура“, тътенът на оръдията. Трябва да загърбим егоизма си“, каза още тя.

„Поздравявам всички, които ще се качат днес тук, а другите, които няма да могат, нека го направят някой ден от годината, тук е хубаво винаги някой да дойде“, добави Караянчева.

„Последните 4 години управлявахме в отсъствие на опозицията. Наши колеги се включваха онлайн, загубихме колега парламентарист. Могат българските граждани да изразяват мнение на площадите, едни протести с много добри послания. Хора с политическо минало яхнаха тези протести и те бяха опорочени. Парламентът е много важна трибуна, но трябва да се използва ефективно. В тази пандемия едно стабилно правителство и парламент гарантираха живота на хората“, каза още председателят на парламента.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *