Каракачанов: Бихме управлявали с партии, с които да направим българска програма

Каракачанов: Бихме управлявали с партии, с които да направим българска програма

Бихме управлявали в коалиция с политическите формации, с които може да направим българска програма. Това заяви вицепремиерът, военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по БНТ.

По думите ми правителството свърши не малко работа и то в пандемия. Той даде пример с постоянното вдигане на доходите, модернизацията на армията и увеличаването на доходите на военнослужещите.

„Моите опоненти управляваха България и се гавриха с офицерите не направиха нищо, докараха армията до там, че никой не искаше да кандидатства“, заяви Каракачанов.

По думите му именно с някои от проектите за модернизацията парите влизали в българската икономика. Той даде пример с корабите, които ще се правят във Варна, както и 98 машини за спецчастите, които ще се правят в Самоков. Според него опонентите му противопоставяли военни с лекари.

„Доходи, семейство, сигурност това са ни основните приоритети“, заяви Каракачанов и добави ,че за 4-те години са го свършили.

Според разчетите на партията му следващите години средната пенсия може да стане 700 лв.

„Политиката към Северна Македония е ясно, ние сме за тя да влезе в ЕС, но не може да е за сметка на България. Никога не съм по- мек“, завърши лидерът на ВМРО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *