Канелата привлича пари и късмет в дома

Много магьосници и екстрасенси смятат канелата за една от най-мощните подправки. Магическите свойства на канелата се определят от нейната принадлежност към елемента Огън, затова не е изненадващо, че тя е: защита, изцеление, пречистване, любов, подобряване на психичното възприятие, изясняване на съзнанието, придобиване на независимост, сила и самочувствие. Ето някои конкретни съвети за магически ритуали с канела:

– За привличане на пари можете да добавите малко смляна канела към портфейла си.

– За да привлечете пари в къщата, добавете смляна канела към водата, използвана за измиване на пода.

– Препоръчително е да добавяте канела към чая за успех в бизнеса. Тя не само ще ви зареди с енергия и бодрост, но и ще ви помогне да се концентрирате върху необходимите задачи, да намерите решение и да станете уверени.

– За привличане на късмет. Ако искате да привлечете късмет в определен ден, добавете канела към лявата си обувка.

– Ако ще участвате в изява пред публика, изяждането на бисквитка или близалка с канела няколко минути преди изпълнението ви ще ви даде красноречие.

– Ако искате да ви се изпълни желанието, излезте рано сутринта на балкона или навън, изсипете шепа смляна канела в лявата си ръка, съсредоточете се върху желанието си, затворете очи и духайте праха от канела, като го оставите да лети около вас и да го издуха вятърът.

– Ако искате да привлечете вниманието на желания от вас човек или да затоплите отношенията с любимия, пакет с канела ще ви помогне! Просто пригответе ястие с канала и почерпете обекта на вашите желания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *