Камион блъсна две метачки в Разлог, последва бой по шофьора

Камион блъсна две метачки в Разлог, последва бой по шофьора

Пътен инцидент, две ранени жени от Чистотата и последвало кроше в лицето на шофьора. Това се случи вчера към 11 часа в центъра на Разлог.

Екшънът се разиграл на кръговото кръстовище между ул. „Опълченска“, ул. „Черна река“ и ул. „Стара планина“. Там е станала лека катастрофа, при която товарен автомобил „Мерцедес“ с 31-годишен водач от Разлог, при потегляне от кръстовището е блъснал 48-годишна жена, която в този момент полагала общественополезен труд за получаване на месечни помощи и метяла улиците.

Пътното произшествие разгневило близък на блъснатата жена – 53-годишен мъж, който също полагал обществено полезен труд на кръстовището. Той нанесъл удар с юмрук в лицето на водача, който потеглил с автомобила и за беда блъснал втора жена – 36-годишна разложанка, която също била част от програмата за месечни помощи и към този час метяла кръстовището.

Равносметката от екшъна се оказала такава: С контузия в областта на коляното е пострадала 48-годишната жена, а с контузия в областта на ходилото – 36-годишната. След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение.

Водачът на автомобила е пострадал с контузия в областта на окото и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио. 53-годишният побойник е задържан със заповед за задържане до 24 часа. На участниците в инцидента са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *