Как измамиха Шарън Стоун да покаже каквото може в „Първичен инстинкт“

Шарън Стоун разказа пред Vanity Fair как с измама са я накарали да свали бельото си при заснемането на култовата сцена с разпита във филма на Пол Верховен „Първичен инстинкт“.

Става дума за епизода, в който главната героиня кръстосва крак връз крак по време на този разпит. По спомените на звездата членовете на екипа я помолили да си свали бикините, убеждавайки я, че белият цвят отразява светлината, което ще направи бельото й видимо в кадъра.

При първото гледане на филма актрисата вижда, че гениталиите й лъсват на екрана. Възмутена, Шарън Стоун удря шамар на Верховен и се обажда на адвоката си Марти Сингър. „Марти ми каза, че те не могат да пуснат филма в този вид, че мога да получа съдебна забрана и да го спрат“, припомня си тя.

По-късно обаче Стоун се замисля как би постъпила самата тя на мястото на режисьора и как се е борила със зъби и нокти да получи ролята в този проект. В крайна сметка тя разрешава да оставят провокативната сцена, обяснявайки, че от гледна точка на филма и на логиката на героинята това е правилно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *