Как зодиакалните знаци се сърдят и спорят

Всяка зодия спори по свой начин. И ако знаете техните слабости, можете да излезете като победител от всяка кавга, пише actualno.com.

Овен
По правило Овенът печели в спор с всеки, който му се противопоставя. Тук правилата на логиката просто не работят. Ако успеете да убедите Овена, че мнението му е погрешно, имате възможност да спечелите спора.

Телец
Телецът е упорит и непоколебим. Рядко променя мнението си. Можете да спечелите спор с Телец, само ако оказвате натиск върху здравия разум и докажете, че от финансова гледна точка вашият аргумент е по-добър.

Близнаци
Близнаците бързо се съгласяват с това, което казвате, но това не означава, че сте спечелили спора, защото след 5 минути те могат да променят мнението си и да се съгласят с чужда гледна точка.

Рак
Трудно е да се справите с раците, тъй като предпочитат да избягват конфликти. Дайте им време да се успокоят и след това изложете своя случай.

Лъв
Най-добрият начин да спечелите спор с Лъв е чрез ласкателство. По правило Лъвът се смята за невероятно умен, така че аргументи, които показват високото ви ниво на интелигентност, ще направят този човек ваш съюзник.

Дева
Най-лесно се печели спор с Дева. Просто трябва да докажете, че сте прав.

Везни
Везните не спорят, а преговарят. В спор с тях не можете нито да спечелите, нито да загубите, защото тези хора винаги търсят взаимноизгодно решение.

Скорпион
Скорпионът не търпи игри, пропуски и нелогични аргументи. Ако започнете да ги използвате в аргумента си, вече сте загубили.

Стрелец
Всяка битка е нова възможност за Стрелец да научи нещо ново. Ако имате добре обосновани аргументи, той с удоволствие ще ви изслуша.

Козирог
Козирозите рядко защитават нещо незначително, но ако става въпрос за нещо важно, по-добре е да подготвите с железни аргументи.

Водолей
Преди да започнете да спорите с Водолей, уверете се, че сте запознати с неговото виждане за историята. Във всеки случай няма да можете да играете с емоциите на този човек, защото той контролира тази област от живота си.

Риби
Винаги, когато е възможно, Рибите избягват конфликти, така че е лесно да ги победите в спор. Щом нещо започне да ги разстройва, те веднага се отказват и бягат. Въпреки че няма да е трудно да ги победите, помислете колко справедливо ще бъде спрямо тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *