Какъв „подарък“: Мъжът на Кобилкина я заведе на гробище

Сексоложката Наталия Кобилкина получи необичаен подарък от съпруга си Такис Дретакис. Бизнесменът е завел половинката си на разходка в гробищата. Това разказа самата тя.

„Моят мъж днес ми подари прекрасно преживяване… Мъже, повярвайте, освен пари вие можете да предложите супер много неща! Моят мъж каза: „Обличай се удобно, очаква ни уникална разходка, имам маршрут за теб, ще ти харесва“.

Аз наистина обожавам дълги разходки по града. Аз съм градско момиче. И почнахме. Пътя минаваше през… гробище! Едно от старите гробища, където са погребани много велики хора. Вървяхме бавно чрез гробище и мислих какво бих искала да пише на моята плоча и обсъждахме в кои места и как искаме да бъдем погребани“, написа в социалните мрежи тя.

Д-р Ко сподели, че са стигнали и до река, където са обсъдили в коя част на Лондон искат да живеят.

Междувременно Кобилкина се е отдала и на кулинария. „Локдаун едно от най-хубавите неща което се случи с мен. Преоткрих себе си като домакиня. Забавих темпо и се наслаждавам на семейството и малките неща. Осъзнах по ясно коя съм аз извън цялата суета. И ми е хубаво“, намигна тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *