Какъв домашен любимец да си изберете според зодията

Астролозите казват, че не само хората, но и животните имат зодии. А знакът на домашен любимец може да разкаже много за това какви ще бъдат отношенията им със собственика.

Овен (домакин) – Овен (животно)

Овните са много общителни и енергични, така че се нуждаят от домашен любимец, който може да бъде на една и съща дължина на вълната с тях. Такъв дует ще бъде изключително динамичен и спонтанен. Те не могат да останат на едно място дълго време, така че е по-вероятно да бъдат забелязани да играят в градината, отколкото на дивана.

Телец (домакин) – Везни (животно)

Това дуо ще се формира по много причини, но най-вече те са свързани от обща любов към храната. Те също ценят спретнатостта, така че домашният любимец Везни няма да прави хаос, а собственикът на Телеца ще го хареса.

Близнаци (домакин) – Риби (животно)

Близнаците се нуждаят от домашен любимец, който няма да вдига шум, когато собственикът седи на дивана с часове и чете. Домашният любимец Риби просто ще дойде при него и ще се наслади на минутите в спокойна компания.

Рак (домакин) – Рак (животно)

Тази връзка е изключително топла. Силната връзка между тях е неразривна.

Лъв (господар) – Водолей (животно)

И двата знака излъчват харизма. Това дуо често ще се забавлява заедно, тъй като и двамата се радват на живота пълноценно.

Дева (домакин) – Телец (животно)

И двата знака ценят чистотата и независимостта. Връзката им ще бъде доста спокойна и земна. Те знаят как да уважават самотата на другия.

Везни (домакин) – Скорпион (животно)

Везните са много умни и общителни, като домашния любимец Скорпион. Те ще имат много интересен съвместен живот и заедно определено никога няма да скучаят.

Скорпион (домакин) – Риби (животно)

Тъй като и двамата са водни знаци, домакинът Скорпион и животното Риби ще се разберат и почувстват. Ако човек в този тандем знае точно кога неговият домашен любимец трябва да излезе на разходка или да закуси, тогава животното винаги ще усети кога собственикът му има нужда от допълнителни прегръдки.

Стрелец (домакин) – Близнаци (животно)

И двата знака обичат да пътуват и да изследват. Следователно домашен любимец Близнаци вероятно ще има паспорт и ще пътува до повече страни от обикновения човек.

Козирог (домакин) – Дева (животно)

Тези знаци предпочитат връзките на дълги разстояния, така че домашният любимец Дева няма да прекарва часове в скута на собственика Козирога. Но къщата с такъв съюз може да бъде описана като спокойна, тиха и чиста.

Водолей (домакин) – Лъв (животно)

На улицата мнозина ще спрат да се възхищават както на домашния любимец Лъв, така и на собственика Водолея, всеки от които излъчва увереност. Те обичат да играят и да се забавляват заедно и никога не се уморяват да бъдат заедно.

Риби (домакин) – Рак (животно)

Тези водни знаци ще имат много дълбока връзка. Домашният любимец Рак винаги ще бъде там, когато господарят Риби почувства нуждата от него, пише actualno.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *