Какво ще прави Зоран с парите от „Сървайвър“?

Зоран Петровски и Силвия Петкова гостуваха в студиото на „Тази неделя“, за да споделят как продължава животът им след победата на режисьора в екстремното риалити по bTV.

„Наградата все още е в процес на мислене – накъде ще бъдат насочени всичките средства“, каза Зоран. „Като го посрещнах на летището, имаше много сълзи“, каза Силвия.

„След този период в „Сървайвър“ всичко за нас беше като трамплин“, каза Зоран. „В нашето семейство аз не съм видял един скандал между майка ми и баща ми за 40 години“, каза Зоран. „Аз съм ужасна домакиня, не съм родена да съм на печката“, каза Петкова.

„Дали ще е разхвърляно вкъщи, изобщо не ме интересува. Ако имам муза, ще подредя“, допълни Силвия. „Стиснахме си ръцете един ден в месеца да имаме мъжки разговор с нея“, допълни той. „Мен ме вълнува има ли „разбрана“ жена – никога не са разбрани“, пошегува се режисьорът.

„Много сме смешни в нашата комуникация. Но пък любовта я има, обичаме се и се забавляваме“, каза Силвия.

Каква е тайната на българо-македонската дружба за тях? „Тайната е акъл – малко разум в главата. Хората, които са интелигенти, се разбират“, заяви Зоран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *