Каква жена трябва на мъжа според зодията

В миналото сватовници и родители се намесваха и свързваха непознати индивиди в „свещен“ съюз. Резултатите бяха нещастни бракове, пълни с нещастни съпрузи и нещастни деца. За щастие времената се промениха и повечето хора по света имат думата за любовния си живот. Но трудността все още остава.

Астрологията идва на помощ, давайки ни близък поглед към това кои сме ние и от какво имаме нужда. В тази статия ще разгледаме от какъв тип жена има нужда мъжът от съответната зодия.

1. Конкурентна жена за мъжа Овен

Мъжът Овен обича предизвикателството. Той не хуква след жена, която ще му попречи да постигне целта си. Нито пък след жена, която ще му позволи да получи това, което иска, лесно. Постоянно предизвиквайте мъжа Овен, той обожава това. Ако искате да спечелите господин от тази зодия, трябва да сте много конкурентни и състезателно настроени.

2. Здраво стъпила на земята жена за мъжа Телец

Чувствен и щедър, мъжът Телец жадува за земна жена. Тя трябва да бъде любезна и мила и да не му са налага да харчи цяло състояние по нея. Важно е малките неща да имат значение за нея. Това ще я направи още по-привлекателна за мъжа Телец. Тя трябва да притежава спокойствие, което я прави най-добрата личност за разговори за господата от тази зодия.

3. Интелектуалка за мъжа Близнаци

Трябва да можете да говорите за съществени неща, ако искате мъж Близнаци. Той е интелигентен и умен и нищо не го привлича към една жена така добре, както добрият разговор, който допринася за неговия умствен растеж. задръжте вниманието му с чувство за хумор, новаторски дискусии и интелигентност, които ще накарат вашия Близнак да припадне по вас.

4. Майчински настроена жена за мъжа Рак

Емоциите управляват Рака – той се нуждае от някого, който може да се грижи за него. Ракът се нуждае от майчина фигура. От някого, който може да му покаже правилния път и да му даде съвет за живота. Той се нуждае от критика и от напътствие, а ако жената до тях успява да му даде това, той ще я обича безкрайно.

5. Отличничка за мъжа Лъв

Лъвът винаги трябва да бъде в светлината на прожекторите и не е изненадващо, че жената до него трябва да бъде същата. Да притежава целия пакет от красота, ум и чувство за хумор. С една дума, пълна отличничка в живота. Тя трябва да го подкрепя, но в никакъв случай да не заслепява неговото величие. Важно е дамата до Лъва да не се опитва да доминира над него. Тя трябва да е партньор, а не ментор.

6. Съвършена жена за мъжа Дева

Критичната Дева знае точно какво иска от една жена. Стандартите на мъжа от тази зодия за спътницата му включват тя да е независима, да може да се грижи за себе си и да е умна. Ако притежавате тези три качества, мъжът Дева ви е в кърпа вързан. Бъдете уверени и бъдете наясно с цената си. Дори когато мъжът Дева е суров с вас, може да държите главата си високо и да се справите с лекота с неговата суровост. Той би искал точно това от вас.

7. Балансирана жена за мъжа Везни

Везните минават за добре балансирани. Те се оправят с всичко – социално умели са, очарователни и справедливи, когато става дума за техните решения. За мъжа Везни жената трябва да бъде привлекателна по свой собствен начин. Тя трябва е хладнокръвна и да се държи на положение и да не е твърде агресивна. Нейните решения не трябва да бъдат едностранни. Не давайте акъл на мъжа Везни със съвети, които клонят към собствената ви полза, и той ще е ваш.

8. Независима жена за мъжа Скорпион

Скорпионът идва със страст. Той винаги гори с нещо и не би искал жена, която да потуши огъня му. Мъжът Скорпион жадува за половинка, която ще запази собствената си страст жива и все пак ще го подкрепи в пълна степен, за да получи това, което той иска. Тя ще бъде гориво за неговия страстен пламък. Той иска независима жена, която преследва своите цели, но е готова да му помогне в постигането на неговите.

9. Ентусиазирана жена за мъжа Стрелец

Приключенията карат коленете на Стрелеца да омекват. Мъжете от тази зодия са привлечени от нови места, нови хора, нови идеи. Техният ентусиазъм за живот е винаги на сто процента. За да бъдете във връзка с мъж Стрелец, имате нужда от същата енергия, която притежава той. Бъдете в крак с усърдието му за живот и ще бъдете по-ценни от зениците на очите им.

10. Общителна жена за мъжа Козирог

Замисленият Козирог обича да мълчи. Постоянно се въртят идеи в главата му, но той не иска до себе си да има себеподобна жена. Мъжът Козирог се нуждае от някого, който да разбие консервативната му страна и да разкрие скритата му забавна страна. Доверието и надеждността също са ценени от него качества, но половинката му трябва да е общителна и приятелски настроена. Как иначе би могла да Пробие бронята на мъжа Козирог?

11. Неортодоксална жена за мъжа Водолей

Неконвенционалният Водолей не би бил удовлетворен от нормалното. Той има нужда от по-различна жена. Разбира се, тя трябва да има мнение и интереси и да не се слива с тълпата. Да е някой, с който мъжа Водолей би отишъл на край света и би бил негов партньор дори в престъпления. Привличането на уникалност в живота им ще бъде взаимно предизвикателство за тях.

12. Любяща жена за мъжа Риби

Мъжът Риби живее в собствения си свят. Креативността го държи далеч от здравото стъпване на земята, но това не е нещо, което търси в жената до себе си. Той иска спътник, който да може да го приземява и да не му позволява да се изолира в илюзорно житие и битие. Той иска грижа и любов и жената до него трябва да ги притежава в изобилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *