Кажи ми как пиеш кафето си, за да ти кажа какъв си

Mоже би си мислите, че традиционната сутрешна чаша кафе е просто част от всекидневния ви ритуал за стартиране на деня, но това как го предпочитате говори много за вас. Ето какво казват експертите по поведенчески специфики за чертите на характера и навиците на хората според това, какво кафе обичат, пише trafficnews.bg.

Черно

Чаша черно кафе е смел и непретенциозен избор. Очевидно хората, които харесват тази напитка, са целенасочени или фитнес-ориентирани, тъй като са наясно, че тази напитка е нискокалорична. Пиещият черно кафе често е самодостатъчен, фокусиран и решителен, но понякога проявява изявени егоцентрични изблици.

Лате

Малко по-екстравагантно от черното кафе е латето, което комбинира мляко на пара с единична или двойна доза еспресо. Пиещият лате не е прекалено приключенски настроен или непременно поемащ рискове, често е приятен за общуване, придържа се към средностатистическия поток.

Еспресо

Еспресото е смел избор като черното кафе, но по различен начин. Страстният любител на еспресо никога не разваля вкуса на напитката като добавя мляко или още гореща вода. Обичащият еспресо е силен, авантюристичен и властен. Често е същият тип, който пие чисто уиски. Решителен, целеустремен. Не обича да играе игрички.

Капучино

Пиещият капучино е малко по-приключенски настроен от някой, който си поръчва лате и често е смятан за забавен от приятеля си. Той обича рядко да излизат от зоната си на комфорт и като цяло има непредубедено отношение към живота. Любителите на капучино често се вдъхновяват за придобиване на нов опит или ново умение. Обичат да пътешестват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Наско Месечков разказа за любопитните моменти с жена му през лятото
Next post 13 вярвания от цял свят, според които ще си навлечете лош късмет