Ицо Хазарта с нова песен за пандемията (Видео)

Обичаният рапър Ицо Хазарта пусна ново парче вчера. То носи заглавието „Само споко“ и е в дует с Valentina. Песента е на актуална тематика – коронавирус и локдаун. Малко повече от 24 часа след като видеото бе качено в youtube, то вече има над 300 хиляди гледания.

Дали случайно или не, новият проект на рап изпълнителя идва на бял свят точно, когато мерките се разхлабват и нощните заведения отново отварят врати след почти половин година пауза. Текстът на песента е в типичния сатиричен и ироничен стил, превърнал се в запазена марка на Хазарта.

„Затворете бързо ресторанти и кафета. Явно вирусът основно там шета. Тия хора там са нагли и толкова ненормални… Искат да работят. Смятай колко са нахални!“, това са само част от римите, с които Ицо отново „говори“ за наболелите проблеми.

Клипът към „Само споко“ също впечатлява, той е дело на „обичайния заподозрян“ – Валери Милев, който от години работи с Хазарта и други БГ звезди. Сюжетът във видеото представя един постпандемичен свят през 2035 година. Улиците на София са пусти и призрачни, а хората са представени в стряскащ гротесков вид.

„Песента беше готова още през януари, но клипа малко се забави“, разказа в „Тази сутрин“ по БТВ Ицо Хазарта. Той обясни и заглавието на парчето с това, че спокойствието е ключово при вземането на правилните решения, ала в последната година и половина сме се лишили от него.

Изпълнителя използва премиерата на песента си, за да апелира към това все повече хора да се ваксинират. Самият той вече е имунизиран и заявява, че се чувства прекрасно.

Ицо Хазарта коментира и съвместна си работа с Ъпсурт. Той заяви, че групата никога не се е разпадали и момчетата са в супер отношение. „Много ми е забавно, когато направим съвместно участие как на другия ден медиите пишат, че отново сме се събрали. Та ние никога не сме се разделяли, просто си имаме и странични самостоятелни проекти“, завърши рапърът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *