Истинско любовно щастие за тези зодии през март

През първата и втората декада на март Венера е в знака Риби. През този период чувствата ще бъдат по-ценни от изгодата, практическото удобство, общите интереси и външната привлекателност на партньора, пише actualno.com.

Влюбените ще се слеят, без да делят нищо на „твое“ и „мое“ – нито пари, нито хоби, нито планове за живот, нито мисли. Ще имат всичко общо. Те ще придобият удивителна способност да се разбират помежду си без думи, да усещат къде е тяхната „половинка“ в даден момент от времето, да предвиждат неговото обаждане или пристигане.

Негативната страна на този период е, че наистина искаме да вярваме в нещо, което не съществува, да приписваме на друг човек чувства, които той не изпитва, да се влюбим в някой, когото изобщо не познаваме, предполагайки какъв е неговия характер и личност.

Най-успешните в любовта през този период ще бъдат Рибите, Девите и Скорпионите.

При влюбените Риби всичко ще зависи от тях. Те ще бъдат източник на любов, инициатори на връзки, чувства, с които ще дарят някого, ще идват от тях. Дори Рибите да не са влюбени (което е малко вероятно), те поне искат да се чувстват обичани и ще направят много за това: да се грижат за външния си вид, да се държат така, че да угодят на партньора.

Девата може да не мисли за любовта, но наблизо ще има някой, който я харесва. Техният партньор ще бъде източник на любов. Той ще внесе в подредения живот на Девите неща, които не могат да бъдат разбрани с ума и поставени на рафтовете: романтика, очарователни намеци, погледи и жестове, които говорят за любов.

Скорпионите не трябва да планират нищо сериозно. Те могат да си позволят просто да се потопят в потопа от чувства и да не мислят за утрешния ден. Дълбоко в себе си те ще разберат, че романтиката им е игра. В нея има малко реалност и много фантазия. Това няма да им попречи да се насладят истински на случващото се.

През третото десетдневие Венера ще бъде в Овен. Това е времето за смели дела и решителни стъпки в любовта. В една връзка страстта ще бъде най-важна. Запознанствата ще станат темпераментни. Влюбените ще чакат конкретни действия от своя партньор.

Ако искате да завладеете някого – бъдете решителни и напористи, бийте се със съперници, демонстрирайте сексуален интерес, смелост и директност. Не можеш да лъжеш, да лицемерничиш, да криеш намеренията си, да гониш две птици с един камък.

Негативната точка на този период ще бъде, че влюбените няма да се слушат един друг. Всеки ще вижда само себе си и своите чувства. Може да има проблеми с натрапчиви поклонници, които не разбират думата „не“.

Най-щастливите от всички влюбени ще бъдат Овен, Везни и Стрелец.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *