Истината излезе наяве след „Ергенът“: Ето защо не се получи между Марта и Виктор

Истината излезе наяве след „Ергенът“: Ето защо не се получи между Марта и Виктор

Марта беше една от по-обраните и интелигентни участнички в „Ергенът“, но си тръгна на крачка от финала, въпреки симпатиите на Виктор към нея. Все пак, тя бе първата, която Стоянов покани на индивидуална среща, а след това беше и единствената, която заведе в имението си, пише iwoman.bg.

На последната си среща с Виктор красавицата си призна, че все още има чувства към бившия си мъж, с когото е прекарала почти 20 години от живота си и от когото има дъщеря. Марта дори му сподели, че не е загубила надежда, че може да се събере отново с него някога във времето. Това бяха думите, след които ергенът не разполагаше с друг избор, освен да изпрати участничката вкъщи и да даде път на Людмила към финала, тъй като тя изпитва далеч по-силен интерес към него.

Още в първите епизоди от „Ергенът“ Марта изтъкна, че наскоро се е разделила с бившия си мъж и все още преживява края на връзката им, а участието ѝ в шоуто е продикутвано от желанието ѝ да търси себе си и да се откъсне от средата си, макар и за малко. Но наистина ли между Виктор и красивата художничка не се получи, само заради чувствата ѝ към бившия ѝ мъж? Всъщност, Марта има интересен отговор на този въпрос и разкри цялата истина:

„Аз си мисля, че причината да не се получи между нас е не само това, че сърцето ми не беше напълно свободно. Може би, ако срещна някой човек, който наистина е моят човек, ще го усетя веднага. Няма да имам нужда от много време, за да го преценя. Просто между нас не се получи. С някои хора се получава, с други – не.“, казва тя в предаването „Тази събота и неделя“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.