Индийската музика привлича Софи Маринова от дете

Индийската музика привлича Софи Маринова от дете

С пищен тоалет, боса на сцената и заобиколена от балет. Така ромската перла Софи Маринова посрещна старта на новия девети сезон на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“. Певицата реши да скочи в кожата на боливудската красавица Айшваря Рай и запя от нейно име песента Salaam. Оказа се, че задачата не е била толкова трудна, тъй като Софка е почитателка на индийските песни, филми и сериали от дълги години.

„Много харесвам индийски филми. Високият глас, който имам, може би се дължи на индийската музика. От малка слушам такава музика. И си помислих, че ще ми е лесно. И викам: „Айде, ще играя на индийска песен, ще пея плътно“. Обаче избери си по-лесна песен, аз избрах само глас да има. Но

мисля, че на хората им хареса, на журито също.

Сега, като се гледам, изглеждам плахо, но като тонове и пеене се справих. Можех малко повече танци да вкарам, но то не може едновременно и танци, и пеене. Свършва ти дъхът. Давам си средно точки“, сподели тя и допълни, че постоянно получава обажданияи съобщения с похвали за представянето си.

Маринова е категорична, че индийският език не я е затруднил, тъй като е близък до циганския. Затова не й се налагало да поглежда към текста изобщо.

„Но следващият е на английски, започва се вече“, намигна тя, визирайки следващия си образ – рокаджията Дейвид Лий.

Изпълнителката разказа още, че любимите й мъже Лоренцо и Гринго я подкрепят, но са очаквали малко повече от нея.

Моите лъвове ми знаят способностите

и след шоуто дойдоха да ме критикуват. „Като знаем колко си добра, можеше и по-добре. Но като цяло си най-добрата“. Нали знаеш, нашето си е най-хубаво“, уточни тя.

Припомняме, че в първият лайв за сезона на първо място се класира поп-фолк певецът Фики, който впечатли жури и публика като Дони с изпълнение на „Уморени крила“. Следващият понеделник той ще се разходи под светлината на прожекторите с токчетата на певицата Шърли Беси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *