Илиана Раева: COVID-19 удари цялото ми семейство, беше много тежко

„Дано този ад, който сполетя човечеството, бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени“, коментира пандемичната ситуация сковала целия свят Илияна Раева в профила си в социалната мрежа Facebook.

„След повече от 20 дни с Ковид-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко“, посочи легендата в гимнастиката.

Тя сподели, че се надява да няма съмнения, че този вирус е категоричен, както и че трябва много да се внимава с него. Голяма част от роднините ѝ се е сблъскала с него.

„Повярвайте, коварен е, тежко е… семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми… бебето…“, допълва Раева.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика призова да уважаваме и да даваме дължимото на ангелите – нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

„Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!“, написа още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *