Изпусна си нервите! Кейт Мидълтън скочи на Меган

Вече две седмици интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри остава една от най-обсъжданите теми в международната преса. Много известни личности вече изразиха отношението си към скандалните твърдения на семейството, което се отказа от кралските си задължения, а принц Уилям трябваше да коментира обвиненията на Меган и Хари в расизъм (те прозвучаха в интервюто от устните на Меган).

Епизодът, в който Маркъл говори за конфликта си с Кейт Мидълтън, също стана резонансен. От написаното около сватбата на бившата холивудска актриса и принц Хари, както и от думите на Меган от интервюто й, стана ясно, че е имало малка кавга между нея и Кейт Мидълтън.

Острите думи помежду им са били разменени непосредствено преди сватбеното тържество, а повод за това е била роклята на принцеса Шарлот, която била една от шеферките на Меган.

Спомнете си, че тогава пресата писа, че Меган е накарала Кейт да се разплаче. Сега обаче съпругата на принц Хари каза, че всъщност Кейт я разплакала нея (тогава херцогинята на Кеймбридж се извинила и изпратила цветя на Меган), а журналистите обърнаха ситуацията отвътре и представиха Меган в неблагоприятна светлина.

Всичко тези неща, които се изписаха и изговориха през последните седмици, обаче провокирали неочаквана реакция от страна на иначе винаги спокойната, уравновесена и вечно учтива и усмихната Кейт Мидълтън. „Това е унизително!“, отсякла съпругата на принц Хари.

Информатор от Бъкингамския дворец споделил, че Кейт „никога не е искала в пресата да се появяват материали за женските й разпри с Меган“.

„Кейт е много дискретна и уважава поверителността. Никога няма да чуете за нейната кавга с никого, защото тя е много чувствителна към другите. Така че разпространението на тази история беше труден момент за нея. Кейт чувстваше, че инцидентът е приключил, така че беше унизително да се върнем към него отново“, споделя източникът от Бъкингамския дворец.

Самата Меган в интервю си говори положително за Кейт, наричайки я „добър човек“ и призна, че й е простила.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *