Ивелина Чоева разкри какви са отношенията ѝ с Катето Евро

Новата любов в живота на Сашо Кадиев – моделката Ивелина Чоева най-накрая разкри в какви отношения е със звездната си бъдеща свекърва Катето Евро.

Брюнетката, с която актьорът и тв водещ изживява в момента бурна любов, наскоро даде доста любопитно интервю за graziaonline.bg, в което е повече от откровена по този въпрос.

Както е известно Катето Евро обожава бившата си снаха и майка на дъщерята на Сашо Кадиев – танцьорката Таня Тончева, която нерядко е определяла и като своя дъщеря. Ето защо въпросът как приема новата в живота на сина си изглежда толкова интересен.

На въпроса дали красивата моделка се е притеснявала преди първата среща с Катето Евро, тя отговаря така: „Мисля, че няма жена, която да не се притеснява от срещата с майката на приятеля си. Фактът каква личност е Катето, допълва нещата. Не ми беше безразлично, все пак съм нормален човек, но не затова, че тя е Катерина Евро – абсолютна икона, а чисто по човешки. Не знаех какво да очаквам, но тя умее да предразполага хората да се чувстват супер комфортно… Със Сашо и Катето не беше нужно да се напасвам към определен начин на поведение. В тяхната компания всеки е себе си.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Храните, които предпазват бъбреците
Next post Ева Вукадинова стартира 3 пъти в 2 манша и отпадна