Ибрахимович аут за един мач, хванаха го в нарушаване на здравния протокол

Звездата на „Милан“ Златан Ибрахимович е със спрени състезателни права за един мач, след като бе изгонен в мача с „Парма“ в събота. Тогава шведският таран репликира съдията Фабио Мареска и получи директен червен картон.

Дисциплинарната комисия взе решение да спре правата на Ибра за един мач, като той също така ще трябва да плати 5 хиляди евро глоба заради „провокативно поведение и неуважителна критика към официално лице“. Това означава, че Златан няма да може да вземе участие в мача срещу „Дженоа“ в неделя в 13:30 часа.

Междувременно стана ясно, че Ибра е нарушил здравните протоколи в Италия. 39-годишният шведски нападател е накарал свой приятел да отвори заведението си в града, което е трябвало да бъде затворено като част от мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса в страната.

Освен Златан и собственикът на ресторанта са присъствали бившият съотборник на шведа в „Милан“ Игнасио Абате, както и още един техен приятел. Собственикът на заведението е потвърдил, че Златан и Абате са били в заведението му, но това е било приятелска среща, като не са обядвали, а само са изпили по чаша вино. „Ибра, Игнасио и още един близък приятел дойдоха да ме видят. Поседяха няколко часа и след това си тръгнаха“, каза Симонато за случилото се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *