Зрителите недоволни от „Мастършеф“, обявиха Осман от Брезница за победител

Продължават емоциите около победата на варненката Марианна в Мастършеф. Марианна Александрова се представи блестящо и спечели 100-те хиляди лева. Зрителите обаче масово коментира, че е имало и друг по-добър участник и това е Осман Пендов от неврокопското село Брезница.

Масовото недоволство на зрителите започна ударно, веднага след обявяването на големия победител. Хората изразиха несъгласие с избора, като стотици от тях дори се заканиха да не гледат предаването в бъдеще. Мнозина обявиха категорично, че Осман е истинският победител, коментирайки представянето му не само във финалния епизод, но и от самото начало на предаването.

27-годишният мъж показаха през цялото предаване истински кулинарен професионализъм, амбиция, уважение и любов към родния край.

„Благодаря на хората, които бяха и продължават да са до мен и ме подкрепят! Ще бъда кратък – Вярвайте в себе си и никога не спирайте да преследвате мечтите си Алхамдулиллях за всичко което ми се случи до тук!“, написа в профила си майстор-готвачът.

One thought on “Зрителите недоволни от „Мастършеф“, обявиха Осман от Брезница за победител

  1. Това го писахме хиляди пъти,Осман е най-добрият кулинар и е със светлинни години пред Марианна,за съжаление ,,журито“ не го оцени,защото явно са подкупени,а той е по-добър дори и от тях(дали,ще им даде рецептите си сега?).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *