Зодията издава къде ще се запознаете с идеалния партньор

В днешно време е много трудно човек да срещне любовта, но астрологията ни подсказва къде има шанс да се запознаем с половинката си според нашата зодия.

Овен

Представителите на тази зодия са известни с буйния си, често нетърпелив характер. Любопитното е, че те избират за партньори или приятели хора, които имат коренно противоположен на техния нрав. Така постигат желаното равновесие и хармония. Лесно ще ги открият в концертни зали, музеи, театри и изобщо места, предразполагащи към тишина и спокойствие.

Телец

Чревоугодникът Телец се възторгва от добрата кухня, обожава сам да приготвя и експериментира с различни кулинарни специалитети и предпочита да пазарува лично продуктите за своите пиршества. Нищо чудно, че намира приятели или спътници в живота около щандовете за прясна риба или зеленчуци в супермаркетите. Може да срещне подходящия човек и в изискан ресторант или кафене.

Близнаци

Родените под този знак имат много приятели, лесно се запознават с нови хора и бързо завързват нови приятелства. Освен това те имат няколко слабости, които неизменно ги отвеждат сред хора със сродни интереси. Такава например е фотографията. Спокойно биха могли да открият любовта в някой специализиран фотофорум в интернет. Или пък да срещнат нов приятел, докато разхождат домашния си любимец. Най-вероятно новият приятел ще има куче от същата порода.

Рак

Този знак е склонен към самотни преживявания и често предпочита да си остане сам у дома, отколкото да излиза в шумни компании. Но пък обича да кани гости в своето жилище, сред които понякога има и напълно непознати, но достатъчно интересни хора. Именно сред тях открива нови приятели. Подходяща за среща на новата любов би била и някоя красива местност, за предпочитане край вода – например хотел в планински курорт, на брега на езеро. Вероятно там също има подобна самотна душа.

Лъв

Проблемът на Лъвовете е тяхната впечатлителност. Те гледат на света с широко отворени очи и преживяват емоциите много силно. Човекът, който ще ги развълнува, трябва да има същата чувствителност и нагласа, за да намерят общ език. А мястото, където ще се срещнат, трябва да е заредено с много енергия. Такива са всички, които събират много хора на едно място: големи концерти, спортни срещи, карнавали. Също така различните клубове по интереси, в които има много динамика – например по танци.

Дева

Девите са много романтични, макар да изглеждат супер практични и делови. Хората, с които биха намерили общ език или биха изживели силна любов, трябва също да бъдат романтични. И малко старомодни. Нощният клуб не е добра идея. Но театралният салон е идеалното място, където е много вероятно да открият мъжа или жената на живота си. Представителите на тази зодия са също така много хуманни и с удоволствие се включват в различни благородни кампании. Там също биха могли да открият подходящ спътник.

Везни

Обикновено ги определят като скромни. Но когато става дума за запознанства, няма нищо такова. Ако обектът срещу тях е достатъчно интересен, Везните са способни да преминат планини, за да спечелят любовта или приятелството му. Важно е въпросният човек да споделя интересите им, което автоматично означава, че ще го открият в клубове по интереси или там, където общото хоби ще ги отведе – например на футболен мач, край брега на язовир с въдица в ръка или на бизнес обучение.

Скорпион

Скорпионът харесва лукса, местата с много хора, но пази ревниво личното си пространство. Често бяга от суматохата и избира места с по-затворен достъп, където отново има хора, но са преминали през определена цедка: по интереси, по доходи, по професия… Много внимателно избира и партньора си, и приятелите. Има много познати, но малко истински приятели. Най-бързо открива хората от своята „кръвна група“ в луксозните курорти.

Стрелец

Виртуалният свят е онова място, където един Стрелец може бързо и лесно да открие човек, с когото да съжителства в реалния живот. Той обича да поддържа контакт по този начин и не се страхува от запознанства, направени в интернет. А ако не открие подходящ човек там, няма да изпадне в униние. Има и алтернативен вариант и това са библиотеките, клубовете, конференциите. Изобщо места, където работата може лесно да бъде съчетана с приятните емоции. Всъщност сред Стрелците има доста представители, които са срещнали своя спътник в живота и на работното място.

Козирог

Родените в този зодиакален знак обичат да странстват. Но не безцелно, а винаги с определена посока и крайна цел. Те например, биха прекарали половин ден в обикаляне на някой пазар. И докато търсят определена стока ще се спрат при всеки търговец, ще разговарят дълго, ще завържат нови познанства и нищо чудно сред всички тези хора да открият приятели или нещо повече от приятел.Козирогът обича да наставлява, да дава експертна оценка и ако случайно попадне на човек, готов търпеливо да го слуша и да не му опонира, то би бил много щастлив.

Водолей

Водолеите трудно приемат нови хора в своето обкръжение. Те много внимателно преценяват приятелите си, претеглят познанствата и в крайна сметка може изобщо да не направят избор. Това ги устройва повече, отколкото да се доверят на някой нов човек, който после да излъже очакванията им. Харесват изкуствата и на такива места могат да открият съмишленици. Вълнуват се и от фотография, заради което пък се включват с радост в организирани пътешествия. А там, освен да заснемат някой красив пейзаж или забележителност, могат и да открият сродна душа.

Риби

Те предпочитат места, където могат да практикуват любимото си занимание сред себеподобни. Ако например се занимават с йога, то не биха се колебали да разкрият сърцето си пред човек със сходни интереси. На работното място също често откриват нови приятели или нова любов, а причината отново е същата – сходни интереси. Лошото на Рибите е, че обичат да си стоят и сами у дома, където изобщо не им е лошо. Но така пропускат времето за запознанства и понякога остават стари моми или ергени. Не че им пречи, пише elle.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Разтърсващо! Татяна Лолова издъхнала броени часове преди…
Next post Синът на Тони Стораро призна дали е с Теди Александрова