Зодията издава къде ще се запознаете с идеалния партньор

Зодията издава къде ще се запознаете с идеалния партньор

В днешно време е много трудно човек да срещне любовта, но астрологията ни подсказва къде има шанс да се запознаем с половинката си според нашата зодия.

Овен

Представителите на тази зодия са известни с буйния си, често нетърпелив характер. Любопитното е, че те избират за партньори или приятели хора, които имат коренно противоположен на техния нрав. Така постигат желаното равновесие и хармония. Лесно ще ги открият в концертни зали, музеи, театри и изобщо места, предразполагащи към тишина и спокойствие.

Телец

Чревоугодникът Телец се възторгва от добрата кухня, обожава сам да приготвя и експериментира с различни кулинарни специалитети и предпочита да пазарува лично продуктите за своите пиршества. Нищо чудно, че намира приятели или спътници в живота около щандовете за прясна риба или зеленчуци в супермаркетите. Може да срещне подходящия човек и в изискан ресторант или кафене.

Близнаци

Родените под този знак имат много приятели, лесно се запознават с нови хора и бързо завързват нови приятелства. Освен това те имат няколко слабости, които неизменно ги отвеждат сред хора със сродни интереси. Такава например е фотографията. Спокойно биха могли да открият любовта в някой специализиран фотофорум в интернет. Или пък да срещнат нов приятел, докато разхождат домашния си любимец. Най-вероятно новият приятел ще има куче от същата порода.

Рак

Този знак е склонен към самотни преживявания и често предпочита да си остане сам у дома, отколкото да излиза в шумни компании. Но пък обича да кани гости в своето жилище, сред които понякога има и напълно непознати, но достатъчно интересни хора. Именно сред тях открива нови приятели. Подходяща за среща на новата любов би била и някоя красива местност, за предпочитане край вода – например хотел в планински курорт, на брега на езеро. Вероятно там също има подобна самотна душа.

Лъв

Проблемът на Лъвовете е тяхната впечатлителност. Те гледат на света с широко отворени очи и преживяват емоциите много силно. Човекът, който ще ги развълнува, трябва да има същата чувствителност и нагласа, за да намерят общ език. А мястото, където ще се срещнат, трябва да е заредено с много енергия. Такива са всички, които събират много хора на едно място: големи концерти, спортни срещи, карнавали. Също така различните клубове по интереси, в които има много динамика – например по танци.

Дева

Девите са много романтични, макар да изглеждат супер практични и делови. Хората, с които биха намерили общ език или биха изживели силна любов, трябва също да бъдат романтични. И малко старомодни. Нощният клуб не е добра идея. Но театралният салон е идеалното място, където е много вероятно да открият мъжа или жената на живота си. Представителите на тази зодия са също така много хуманни и с удоволствие се включват в различни благородни кампании. Там също биха могли да открият подходящ спътник.

Везни

Обикновено ги определят като скромни. Но когато става дума за запознанства, няма нищо такова. Ако обектът срещу тях е достатъчно интересен, Везните са способни да преминат планини, за да спечелят любовта или приятелството му. Важно е въпросният човек да споделя интересите им, което автоматично означава, че ще го открият в клубове по интереси или там, където общото хоби ще ги отведе – например на футболен мач, край брега на язовир с въдица в ръка или на бизнес обучение.

Скорпион

Скорпионът харесва лукса, местата с много хора, но пази ревниво личното си пространство. Често бяга от суматохата и избира места с по-затворен достъп, където отново има хора, но са преминали през определена цедка: по интереси, по доходи, по професия… Много внимателно избира и партньора си, и приятелите. Има много познати, но малко истински приятели. Най-бързо открива хората от своята „кръвна група“ в луксозните курорти.

Стрелец

Виртуалният свят е онова място, където един Стрелец може бързо и лесно да открие човек, с когото да съжителства в реалния живот. Той обича да поддържа контакт по този начин и не се страхува от запознанства, направени в интернет. А ако не открие подходящ човек там, няма да изпадне в униние. Има и алтернативен вариант и това са библиотеките, клубовете, конференциите. Изобщо места, където работата може лесно да бъде съчетана с приятните емоции. Всъщност сред Стрелците има доста представители, които са срещнали своя спътник в живота и на работното място.

Козирог

Родените в този зодиакален знак обичат да странстват. Но не безцелно, а винаги с определена посока и крайна цел. Те например, биха прекарали половин ден в обикаляне на някой пазар. И докато търсят определена стока ще се спрат при всеки търговец, ще разговарят дълго, ще завържат нови познанства и нищо чудно сред всички тези хора да открият приятели или нещо повече от приятел.Козирогът обича да наставлява, да дава експертна оценка и ако случайно попадне на човек, готов търпеливо да го слуша и да не му опонира, то би бил много щастлив.

Водолей

Водолеите трудно приемат нови хора в своето обкръжение. Те много внимателно преценяват приятелите си, претеглят познанствата и в крайна сметка може изобщо да не направят избор. Това ги устройва повече, отколкото да се доверят на някой нов човек, който после да излъже очакванията им. Харесват изкуствата и на такива места могат да открият съмишленици. Вълнуват се и от фотография, заради което пък се включват с радост в организирани пътешествия. А там, освен да заснемат някой красив пейзаж или забележителност, могат и да открият сродна душа.

Риби

Те предпочитат места, където могат да практикуват любимото си занимание сред себеподобни. Ако например се занимават с йога, то не биха се колебали да разкрият сърцето си пред човек със сходни интереси. На работното място също често откриват нови приятели или нова любов, а причината отново е същата – сходни интереси. Лошото на Рибите е, че обичат да си стоят и сами у дома, където изобщо не им е лошо. Но така пропускат времето за запознанства и понякога остават стари моми или ергени. Не че им пречи, пише elle.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *