Зли по рождение? Тези 4 зодии ще съсипят живота ви

Зли по рождение? Тези 4 зодии ще съсипят живота ви

Астролозите предупреждават, че каквото и да правите, някои зодии са непоправими случаи и злините им са заложени по рождение.

Те са толкова коравосърдечни, че са способни буквално да ви съсипят без да им мигне окото и да продължат да си играят на телефона, докато вие ревете в съседната стая. Никога не трябва да се изпречвате на пътя им, защото в крайна сметка съсипани ще сте само вие.

Дева

Девите се чувстват много самодостатъчни и именно заради това, когато човек от този знак гради отношения, той се чувства много силен и поставя свои собствени условия. Нарушаването им, те възприемат като лична обида.

Девите обичат да държат една ръка разстояние. Те предпочитат да се фокусират върху своя живот и своите си проблеми. Опитват се да игнорират оплакванията на другите хора. Защо да ги боли главата от чуждите неволи, като си имат свои?

Собственото спокойствие на тези хора е много по-важно от всичко останало.

Козирог

Те са известни със своята практичност, но често това прераства до безчувственост. От детството умеят да изненадват с това колко са сериозни и зрели за възрастта си.

Те предпочитат да изграждат отношенията си с хората не на база емоции, а на взаимна изгода, вярвайки че това е много по-честно.

Козирозите предпочитат да се вслушват в гласа на разума, пренебрегвайки сърцето. Те не могат да бъдат наречени точно зли или лоши. Техният принцип е, че няма смисъл да губят време за емоции и сантименталност. Това според тях само пречи на живота и продуктивната работа.

Скорпион

Да, разбира се, от всички характери, това са хората с най-сложен. Те изглеждат много безчувствени. Те са нарцисисти и не се интересуват от чувствата на другите, понякога могат да станат много цинични и подозрителни към околните.

Те са отлични манипулатори, защото ако не ви е грижа за чуждите емоции, е много по-лесно да дърпате конците.

Дори любовта за тях е просто начин да изкарат страстта си на повърхността. Връзките им са по-скоро като безкрайни битки и следователно трябва да имате много сила и воля, за да живеете с представител на този знак.

Близнаци

Те може да изглеждат много отворени и искрени хора, но това е само фасада. Те са крайно непостоянни и рядко обръщат внимание на проблемите и желанията на други хора. Понякога са много арогантни и това не им позволява реално да видят хората около себе си.

Те често възприемат връзката като една забавна игра. Флиртът без ангажимент е много по-интересен за тях от една истинска сериозна връзка. Склонни са към предателство и изневяра и после дори няма да изпитват угризения.

Без да мислят за чувствата на другите те са в състояние да наранят околните просто ей така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *