Златка Димитрова се обясни в любов на новия си мъж

Златка Димитрова направи равносметка на отминалите летни месеци. За разлика от повечето родни звезди, които прекараха ваканцията си в едни от най-скъпите курорти по света, плеймейтката избра да бъде на каравана на родното ни Черноморие в компанията на новия ѝ възлюбен. А тайната на щастието не се крие в дестинацията, а в компания, с която си, става ясно от поста, който написа Димитрова.

„Поредното красиво и изпълнено с щастливи мигове лято е в своя край…Не ми се пуска топлата му прегръдка, но спомените от него ще останат завинаги в сърцето ми. Благодарна съм за всички вълшебни изгреви, залези, шума на вълните, пясъка под краката ми, безгрижието в моята любима каравана, емоционалните моменти, синьото небе, смеха, дори мълчанието…Защото бяха споделени!

Единственото, неподвластно на годишнините сезони, е любовта…Тя просто се случва, без значение какво е времето навън, за да промени времето вътре в теб!“, написа Златка. Постът ѝ бе придружен със серия от снимки, на които е с новия си партньор, но без да се вижда лицето му.

Това, което се знае за половинката на плеймейтката, е, че се казва Любо, а по всичко личи, че също като нея е запален по спорта и здравословното хранене, пише iwoman.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *