Златка Димитрова преживява нещо страшно след раздялата с Кирил

Златка Димитрова отключи паник атаки след раздялата си с фитнес гурото Кирил Танев. Само за последните няколко дни бившата плеймейтка на два пъти споделя с феновете си как се спасява от тяхната разрушителна сила.

Димитрова е категорична, че няколко капки етерични масла пъдят неразположението.

Няколко дни по-рано пък сподели, че рисуването е новата и неочаквана й страст. Неподозираният й талант се проявява преди няколко години, когато започва да получава за първи път паник атаки и има чувството, че ще умре, пише „Хотнюз“.

За да се успокои, Димитрова хваща молива или химикалката и започва да рисува цветя и геометрични фигури. Заниманията пред статива наистина ѝ помагат и тя дори преодолява кризите без сериозни медикаменти, а само с хомеопатия.

Надяваме се, че тя не използва паник атаките, за да рекламира различни продукти, с които пълни профила си след раздялата с бургазлията, но е факт, че тя често-често говори за този си проблем. Явно атаките са се върнали след раздялата с Танев, който вече има нова жена до себе си. Засега бившата му любима твърди, че е сама и е посветена на сина си Миро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *