Звездите говорят: Каква жена сте според зодията си

Жените са сложни създания и всяка една носи в себе си вселена от емоции, дълбочина и страсти. Уникалността е това, което ни различава една от друга и ни прави красива по свой собствен начин. Вижте какво казва вашата зодия за това каква жена сте, пише Tialoto.bg

Овен

Вашата сила и контрол ви правят това, което сте. Жените от зодия Овен са неустоими, именно заради естествените си лидерски качества. Вие винаги гледате да правите всичко по правилата и се стараете да се уверите, че всички други също ги спазват. Вие осъзнавате своите влияние и сила. Въпреки това, никога не използвате контрола и властта си безразсъдно, а винаги мислите за последствията. Никога не бихте наранили някого умишлено, по-скоро ще дадете живота си, за да защитите близките си.

Телец

Вашата устойчивост е най-голямата ви добродетел. Жените Телец са изключително упорити, а силата на волята им е несравнима. Вашите инат и постоянство са движещата енергия в живота ви. Вие сте от онзи тип жени, които знаят как да отстояват себе си. Вие никога не се отказвате от предизвикателствата в живота. Но под цялата тази стоманена външност, вие имате златно сърце, което крие много любов, грижа и обич към другите. Когато се карате, целият свят ви гледа със страхопочитание, но когато обичате, светът ви ръкопляска.

Близнаци

Вашата креативност и комуникативност ви правят това, което сте. Жените Близнаци са създателките и мислителки на този свят. Вашето остроумие е невероятно, а нестандартното ви мислене ви гарантира, че никога няма да имате скучен живот. Вашата жизненост и позитивната ви нагласа ви улесняват да се разбирате с всички. Вие имате голямо въображение, което ви отвежда на много места (в пряк и преносен смисъл), които други жени няма да дръзнат да посетят. Вие успявате да превърнете мечтите си в реалност. Жените Близнаци не доминират над другите, но не се оставят да бъдат командвани.

Рак

Енигматичната ви същност винаги кара хората да гадаят каква точно сте. Освен загадъчни, жените Рак са страстни и емоционални. Вие може да сте много чувствителен човек, но стоманените ви нерви никога не позволяват на никого да ви експлоатира. Знаете кой заслужава вашата любов и кой не. Настроението ви се променя по-бързо, отколкото времето през пролетта. Вие сте надежден и лоялен човек и никога не предавате чуждото доверие. Готова сте да отнесете всичките си тайни със себе си в гроба. Едва когато някой ви предаде, тогава става ясно колко яростна можете да бъдете.

Лъв

Вашите амбиция и визия ви правят много впечатляваща в очите на другите. Жените Лъв са може би най-съобразителните в зодиака. Вашата силна и конкурентна природа ви карат да преследвате всичките си мечти и цели докрай и никога не позволявате на друг да ви попречи. Но докато се изкачвате по стълбата на успеха, вие нямате проблем да вземете и друг човек със себе си. В същото време, ако се провалите, вие не падате духом, а продължавате да се опитвате. Вие сте перфектната комбинация от смирение, сила и амбиция.

Дева

Вашите принципи и ценности винаги са стабилни. Жените Дева никога не се колебаят дали да направят това, което е правилно, независимо колко висока е цената. Ако някога трябва да избирате между лесния и правилния вариант, вие ще изберете втория, защото сте изпълнена с добродетели и висок морал. Вие сте мила, привързана и обичаща. За всеки ваш близък ще е късмет, че ви има в живота си. Дори да паднете отвисоко в живота, вие ще се изправите и ще продължите грациозно напред, дори сърцето ви да кърви.

Везни

Вашата изтънченост е без аналог. Жените Везни са известни с това, че са забавни, интелигентни, невероятно фини и елегантни. Ако принадлежите към тази зодия, значи сте жена, която е „смъртоносна“ комбинация от интелект, чувство за хумор и грация. Вие не обичате да показвате емоциите си толкова лесно, освен ако не сте с някого, на когото имате 100% доверие. Когато попаднете в проблемна ситуация, вие не правите компромиси с достойнството и самоуважението си. Вашето самочувствие и самосъзнание ви помагат да имате ясна визия за бъдещите си цели.

Скорпион

Вашата тайнствена личност е това, което ви отличава. Жените Скорпион винаги са готови да ужилят врага. Вие сте уверена жена, която знае точно какво иска и никога не се страхува да го поиска. В същото време около вас винаги има мистерия, която кара хората да се чудят каква сте всъщност. Никога не показвате истинското с и лице. Вие сте страстна и брутално честна. Предпочитате да наранявате другите с истината, отколкото да ги утешавате с лъжа. Не всеки има силата да се справи със силна жена като вас!

Стрелец

Вашата съпричастност е най-голямата ви сила, но и слабост. Жените Стрелци са изключително съпричастни за добро и за лошо. Вашето чисто сърце винаги ще иска да помогне на другите хора, но не всеки ще го заслужава. Някои ще ви обичат и ценят, а други ще се възползват от вашата доброта или ще ви приемат за даденост. Все се опитвате да се поставите на мястото на другите, но когато става въпрос за вашите собствени чувства, вие не ги разкривате лесно. Показвате истинската си същност само на тези, които наистина са специални за вас.

Козирог

Вашето чувство за независимост е вдъхновяващо и възхитително. Жените Козирог са самоуверени и разумни, но лесно се обезсърчават, когато се сблъскат с ужасна ситуация. Въпреки това, с времето някак си се справяте с лошото и накрая триумфирате. Вие се чувствате изключително удобно в собствената си кожа и никога не изпитвате нужда да бъдете такава, каквато всъщност не сте. Жените Козирог държат на това, в което вярват. Вие притежавате вътрешна красота, която хвърля сияние. Винаги, когато говорите и каквото и да правите, хората ви слушат и се съобразяват.

Водолей

Вашите мечти са това, което придава смисъл на живота ви. Жените Водолей живеят, за да мечтаят. Вие не се спирате, докато не осъществите всичките си мечти. Няма значение колко трудно или предизвикателно е, няма да се спрете пред нищо, за да превърнете желанията си в реалност. Вие сте безмилостно амбициозна и енергична личност – олицетворение на упоритата работа и фокуса към постижения. Вие имате силата да променяте и оформяте света според собствените си виждания.

Риби

Вашата щедрост и добра душа ви превръщат в злато в живота на близките ви. Жените Риби са олицетворение на любовта, честността и безкористността. Вие сте една от причините, поради които все още има нещо добро на този свят. Цялото ви същество е изтъкано от обич и позитивизъм. Вие имате чувствителна и грижовна природа. Може да сте свръхемоционална, но през повечето време не показвате тази своя страна. Жената Риби е първата, която ще помогне на някого в трудна ситуация, без да очаква нищо в замяна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *