За 7-ми път: СБА търси най-добрия млад шофьор на България

За 7-ми път: СБА търси най-добрия млад шофьор на България

Съюзът на българските автомобилисти /СБА/ за седма поредна година стартира мащабна национална кампания, изцяло насочена към младите шофьори на възраст 18 – 26 години. Кампанията „Най-добър млад шофьор на България“, е единствена по рода си, като нейна основна цел е да направи пътната безопасност приоритет сред младите водачи. Всяка година достигаме до десетки хиляди младежи в цялата страна.

Каузата за отговорното поведение на пътя и пътната безопасност, е обществено значима кауза за цялата страна и като такава я поставяме във фокуса на общественото внимание. Безопасността на движението по пътищата е задължение и отговорност на всеки участник в него.

Голямата награда в тазгодишното издание на кампанията е ваучер на стойност 3000 лв. за гориво, а за останалите финалисти и участници организатора и партньорите на кампанията са подготвили още много изненади. Първите двама в класирането ще могат да се включат и в международното състезание, което тази година ще се проведе в гр. Нивел, Белгия – от 4 до 6 октомври.

Ако си на възраст между 18 и 26 години, ако си отговорен и внимателен на пътя, ако мислиш как да направиш шофирането по-безопасно – запиши се в „Най-добър млад шофьор на България“ на www.youngdriver.bg. Първият етап от кампанията е попълването на онлайн тест, чрез който кандидатите се записват за участие. Тестът ще бъде публикуван на интернет страницата на кампанията в периода от 14.02.2024 г., 10:00 ч. до крайната дата на кандидатстване 21.04.2024 г., 23:00 ч. 20-те справили се най-добре с него ще бъдат допуснати до финалното състезание, което ще се проведе на 08 юни в гр. Стара Загора.

Партньори на кампанията „Най-добър млад шофьор на България“ са отдел „Пътна полиция“ към ГДНП, Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, „Български Червен кръст“, ДЗИ, „Топ Рент А Кар“, „Йеттел България“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *