Закриха бардак в Германия, свързан с авери на Емрах Стораро

Закриха бардак в Германия, свързан с авери на Емрах Стораро

Бандата сводници около малкия син на Тони Стораро – Емрах има добре разработена схема за осветляване на парите от проституция.

Наскоро бяха разкрити и главните участници в организираната престъпна група, която прави сериозен кеш с мрежа от леконравни труженички в България и Германия. Срещу бандата сутеньори и проститутки вече тече разследване в Берлин, където действал бардак, от който чалгаджията Емрах Стораро прибирал процент, смята източник на alarma.bg.

19-годишният чалгаджия Емрах редовно получавал покани за участия клуб BLACK ROUSE в Берлин, откъдето получавал процента от „работата” на проститутките под формата на хонорар.

Според източника за тартор на сутеньорската банда се смята Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара.

Сега се оказа, че след мащабна акция за наркотици на немската полиция бардакът в Берлин BLACK ROUSE на Алберто Бриганте е закрит! Веднага след акцията сводникът сменил района и продължил прането на пари от проституция през български хранителен магазин в град Мюнстер, пише alarma.bg.

Според данните фирмата на Бриганте – „Мега Спийд Строй“ ЕООД е била една от така наречените инхаус фирми, лапнали пари предварително по времето на ГЕРБ. Дружеството работило известно време като подизпълнител на печално известната „Трейс“ по ремонт на пътища, но след като лапнало сумата, спряло да извършва дейност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.