Заведение „Операта“ с нов наемател, собственичката на Солната стая поема мениджмънта

Заведение „Операта“ на площад „Македония“ в Благоевград е с нов наемател. Завчера договор с общината за наем на апетития обект за 5 г. е подписал Антони Александров, собственик на веригата клубове „The Bounce”, който бе класиран втори на проведения в края на февруари търг.

Победителят в наддаването Мартин Грънчаров се отказа да сключи договор, припомня в. „Струма“. Новият наемател има ресторанти в София, две механи в Банско и на Слънчев бряг, където държи дискотека. За новия обект в Благоевград Антони Александров е влязъл в съдружие с Мариела Филадова, собственик на Солната стая в Благоевград, която заради ограниченията, свързани с Ковид епидемията, в момента не функционира. Тя ще менажира работата в „Операта“.

Новият наемател е внесъл в общинската хазна освен депозита и два наема по 5040 лв. Той иска да ползва около 200 кв.м открита площ пред заведението в района на площада и вече е задвижил процедури за получаване на разрешителни за общинската площ.

Потърсена за коментар на новото бизнес начинание и дали са се споразумели с Мартин Грънчаров за направените от него разходи в „Орерата”, Мариела Филадова не бе многословна, само отбеляза, че са се договорили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *