Жорди Кайседо: Искам да стана шампион с ЦСКА!

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за играч №1 на 11-ия кръг в efbet Лига. При награждаването си той обяви, че иска да остане дълго време на “Армията”, но има неща, които не зависят само от него.

„Щастлив съм в клуба и този град. Целта ми е да стана шампион. Това искам. Ако мога да остана по-дълго време, ще остана. Има неща, които не са в моите ръце. Има неща, които зависят от президента на клуба. Той трябва да прецени кое е по-добре за клуба, а и за мен.

В много добри отношения съм с всички футболисти в отбора. Играл съм с Бисмарк и не е проблем да играя с него или друг в предни позиции. Трябват ми само пасове, за да бележа голове.

„Това, което Младенов иска, е да станем шампиони. Той е много добър човек и прекрасен треньор. С доверието, което ни дава, се надявам да завършим сезона на най-високото място”, каза Кайседо, който коментира и битката с Рома, Бодьо/Глимт и Зоря в групите на Лигата на конференциите.

“Да бъдем реалисти – много е трудно, но ние сме големи оптимисти. Играхме с трите съперника. С изключение на Рома другите клубове са на нашето ниво и можем да ги победим. Последният мач е с Рома и с подкрепата на публиката може и там да се борим за трите точки”, добави Кайседо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *