Жесток скандал и крясъци: Виктор Николаев и Боян Расате се хванаха за гушите

Жесток скандал се разигра в студиото на „Здравей, България“, като нервите на Виктор Николаев накрая не издържаха и той изгони събеседника си Боян Расате.

Националистът и лидер на Български национален съюз Нова демокрация бе поканен да говори за нападението над ЛГБТИ. Потърпевши от там разказаха, че именно Расате и негови активисти са ги били и изпотрошили офиса им.

Още в началото на разговора в студиото Расате отказа да отговори наистина ли той е в основата на нападението.

„Аз не съм на разпит“, отсече той, но това само предизвика Николаев да е по-остър: „Ако не отговорите вие ли сте или не, не виждам защо да продължим разговора. Вие сте поканени тук, за да говорим за това“, скастри го водещият.

Колежката му Мира Иванова се включи в разговора и заяви, че Расате е бил видян и го подкани да признае дали е бил там или не:

„Не съм участвал, не бях аз. Въртите ме на един и същи въпрос, сякаш сме на другарски съд. Вие знаете какво се случвате на тези места, но си затваряте очите“, започна да повишава тона си Расате.

Мира Иванова му се скара, че студиото им не е място за пропаганда, а Виктор Николаев прецени, че не желае цирк в студиото си:

„Вие си правите пиар в нашето студио. Няма да го допусна. Напуснете веднага“, призова го той. Това обаче вбеси Расате, който започна да се надговаря с укоряващата го за постъпката му Мира Иванова. Политическият лидер извади снимка, явно от ЛГБТИ и я пита:

„Виждате ли го тоя с големия патладжан, а? Знаете какво става там и си затваряте очите“, изкрещя той.

Иванова пък го запита колко процента отгоре се надява да вземе благодарение на този скандал, който спретва. Николаев също се намеси:

„Спрете му микрофона“, призова той колегите си и се обърна към Иванова: „Не му давай да си прави пиар на гърба на „Здравей, България“, няма да го допусна“.

Иванова изпрати Расате с думите, че действията му са безумни и изключително невъзпитани.

Водещите побързаха да сменят темата и пуснаха Румен Бахов с рубриката „Пълен абсурд“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *