Жени Калканджиева: Наоми Кембъл е нагла скандалджийка

„Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм към Наоми Кембъл“, каза Жени Калканджиева. Тя е от малцината българи, които се познават лично в шоколадовата топманекенка и са се срещали с нея на много места по света, пише flagman.bg.

„Познавам Наоми още от времето, когато работих в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и дискотеки. Нейното поведение понякога е нагло. И може би точно това е подразнило служителите на летище София“, споделя Жени. Модната шефка не скри, че не е очарована от маниерите на своята знаменита колежка. Тя я определя като скандална, предава hotarena.bg.

„Едва ли служителите на летище София са се престарали с контрола към Наоми, повече отколкото към мен или който и да било български гражданин“ допълва ексмоделът.

„Наоми е много претенциозна. Това е известно“, уточни Калканджиева.

„В България има достатъчно цветни хора, представители на какви ли не раси, които никога не са се оплакали, че служители на летище София са се държали расистки с тях“, коментира още неостаряващата красавица. За нея основна причина за обвиненията на Наоми Кембъл към летище София остава особеният ѝ характер.

„Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си служителите на летището“, добави Калканджиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *