Новините

Жените от тези зодии обичат да доминират във връзката

Нежните представителки на тези зодиакални знаци обичат и искат да доминират. На тях им харесва да командват мъжа до себе си и да контролират нещата. Не понасят, когато някой се опитва да командва тях, да ги ограничава, спира или да не слуша съветите и заповедите им.

Вижте кои са те, според „Times Of India“.

Овен

Тези дами имат силен характер, често отношенията с тях могат да бъдат обтегнати и напрегнати. Те са и много импулсивни, действат на момента, без да обмислят дълго нещата и затова не понасят някой да им налага мнението си или да им заповядва. Смели и храбри са; инати – държат на своето. Понякога дори не го осъзнават, но искат да доминират във връзката и да я контролират.

Телец

Те могат да са доста спокойни, търсещи мир и хармония. Освен това, те са нежни и мили дами. Но това не означава, че се съгласяват с всичко или оставят някой да направлява живота им. Телците са големи инати и често налагат мнението си. Застъпват се за своето, държат много на принципите и вижданията си. Понякога, сякаш имат мания да контролират нещата и да доминират в отношенията.

Лъв

Жените, представителки на зодия Лъв, са истински кралици. Те държат цялото внимание да е съсредоточено върху тях и винаги да са под светлините на прожекторите. Биха направили всичко, за да им се обърне внимание и да получат своето. Винаги дават заповеди, като истински лидери, и определят как да прекарат свободното време с партньора. Всичко трябва да е съобразено с тях. Може да са избухливи и истерични, ако някой не изпълни желанието им, пише Teenproblem.bg

Скорпион

Много често жените от тази зодия остават неразбрани, тъй като са доста мистериозни, загадъчни, потайни. Но едно става ясно – обичат да държат нещата под контрол и да доминират във връзката. Те са лоялни и очакват същата преданост. Освен това, Скорпионите са големи инати и не биха отстъпили. Тяхната дума трябва да е закон. Те са и доста властни и следят партньора изкъсо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *