Жената на Александър Сано пребори тежко заболяване

Жената на Александър Сано – Нели Атанасова, е преборила тежко заболяване. Това става ясно от нейна публикация във Facebook.

Бившата жена на Иво Карамански дълги години страдала от сколиоза – изкривяване на гръбнака. Преди дни нежната половинка на Сано публикува и рентгенова снимка, на която се вижда как гръбначният ѝ стълб е като буквата S.

За да подобри състоянието си свекървата на Антоанет Пепе се подложила на операция, която решила проблема ѝ.

„Като човек, който години наред живееше с диагнозата сколиоза и се луташе и опитваше да намери правилната информация, клиника и специалист, за да се справи с проблема, днес съм щастлива да ви съобщя, че вече 9 години сколиозата не е част от живота ми. Всичко това е благодарение на един изключителен лекар д-р Благоев, заради който днес аз съм здрава, чувствам се повече от прекрасно и живея пълноценно живота си.

За това се обръщам към всички вас, които имате този проблем. Не се страхувайте и не губете време, посетете Международен Форум „Заедно срещу сколиозата“. Там ще се срещнете, както с д-р Благоев, така и със други специалисти в областта. Ще получите безценна информация и отговори, от които със сигурност се нуждаете.“, пише красивицата към снимки преди и след операцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *