Жасмина от „Сделка или не” дава по 150 бона годишно за училището на децата

Жасмина Тошкова-Маджид иска най-доброто за децата си. Три от хлапетата на бившата моделка учат в Англо-американското училище в Панчарево, чийто първи звънец удари още на 21 август. Това е най-скъпото родно школо и годишната такса до 5 клас е в размер на 24 237 евро или почти 48 бона в лева. Това е само за едно дете, а семейство Маджид има цели трима ученици. Общо мъжът на бившата помощничка на Румен Луканов от „Сделка или не” плаща по около 150 бона годишни такси за отрочетата си, пише „Уикенд”.

В същото училище се обучават и децата на Мара Отварачката, Азис, Емилия, Радост Драганова, на много депутати и популярни лица от шоубизнеса. Родителите записват наследниците си в Англо-американското училище уж за да научат много, но запознати издават, че от учениците не се изискват кой знае какви знания – слабите оценки на практика са забранени, защото родителите чинно плащат високите такси. Родните баровци държат наследниците им да общуват със себеподобни деца с възможности.

Жасмина Тошкова, която нашумя с участието си в „Сделка или не”, наскоро стана майка за четвърти път. Тунингованата блондинка избра да нарече поредната си наследничка с екзотичното име Самая. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов има три щерки. Каките Ариа и Изабела и баткото Зеки са плод на любовта й с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене – KFC, „Дънкин Донътс” и голям процент от пицариите „Доминос”. Сириецът е милионер и има достатъчно финанси, за да гледа дори още по-голямо семейство, пък и традицията в страната му изисква децата да са поне четири. Ариа, Зеки и Изабела са родени съответно през 2014, 2015 и 2016 г.

Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид през 2016 г. Бившата моделка е признавала, че трите поредни раждания са били със секцио, но не го препоръчва, освен ако не е наложително. Най-вероятно и четвъртият наследник се е появил на бял свят с цезарово сечение. В това отношения блондинката може да се конкурира само със Светлана Гущерова, която също народи 4 деца, но за 4 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *