Жан-Клод Ван Дам води децата си в България

Белгийската суперзвезда Жан-Клод Ван Дам ще се завърне в България след възкръсение в сагата „Непобедимите“. Девет години, след като изигра основния антагонист Жан Вилан във второто заглавие от поредицата, актьорът ще направи триумфално завръщане.

Това ще се случи в „Непобедимите 4“, чиято премиера – поне засега – се очаква догодина, твърдят източници, запознати с проекта пред DevDiscourse. Предвид, че персонажът му намери своята смърт още през 2012 г., за Ван Дам е замислен нов герой – братът-близнак на Жан Вилан. Той ще носи името Клод Вилан, което продължава да е шеговита препратка към самата звезда.

Самият актьор дал предложението пред Слай отново да бъде злодей. Този път обаче няма да е сам в лошите си деяния. Компания пред камерата ще му правят собствените му наследници – Кристофър и Бианка. Това са двете най-големи деца на Ван Дам – плод на любовта му с първата (и след още три съпруги – последната – б.а.) му жена Гладис Португес. Кристофър и Бианка са родени съответно през 1987 и 1990 г., като и двамата вървят по стъпките на известния си татко. Те ще са от отбора на баща си и в „Непобедимите 4“, но все още не е ясно дали и по сценарий ще има кръвна връзка между тях.

Подробностите около плана за заснемане на продукцията не са известни публично, но още преди пандемията се говореше, че клапата ще щракне у нас, където Слай работи по немалка част от проектите си. Освен Сталоун и Ван Дам, в четвъртия филм от поредицата се очаква да се снимат още Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер и др. Възможно е към каста да се присъедини още един наследник – този на Терминатора. Самият актьор загатна неотдавна, че синът му Джоузеф следва творческия и фитнес пътя на баща си, което би го направило чудесно попълнение на франчайза.

Припомняме, че България продължава да вълнува звездите, снимали тук предни заглавия от „Непобедимите“, като само преди няколко месеца самият Ван Дам призова държавата ни да спаси кучето Рая, което бе заловено в Норвегия, от евтаназия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *