Новините

Жана Бергендорф обърна гръб на Дамян Попов

Скандалната победителка от „Х Фактор“ Жана Бергендорф беше напът да изплува от тинята, в която е затънала, но уви все нещо ѝ пречи да се задържи на повърхността, въпреки десетките ръце, които се протягат към нея, за да ѝ помогнат. Такъв се оказва и случаят с дуетното изпълнение с нейния колега Дамян Попов.

Песента им „Едно“ завладя класациите и ефира и бързо се превърна в хит. Това беше и идеален шанс позабравената звезда да върне блясъка си и да тръгне отново нагоре. Покрай парчето и видеото към него, двамата обиколиха всички телевизии, за да разкажат за проекта. По всичко изглеждаше, че подадената от Попов ръка е мотивирала Бергендорф да започне отново да твори и да спре със скандалите. Тя дори обяви, че приема поканата да участва в тайния концерт на Дамян Попов, който бе планиран да се случи през лятото.

В шоуто се включиха всички дуетни половинки на добричлията – Анелия, DIVNA, Светла Иванова, Миа…Оказа се обаче, че името на Бергендорф не присъства в анонса за концерта, който ще бъде излъчен премиерно в събота 12 февруари от 23:15 по обществената телевизия БНТ1. От свой източник LifeOnline.bg разбра, че в уречения ден и час за тайния морски концерт на Дамян и неговите колеги, единствено Жана Бергендорф не се появила. Ангажирани звезди като Анелия, DIVNA и Светла Иванова пренаредили графика си, за да уважат своя гласовит колега, единствено безработната Жана не намерила време да отиде на събитието и да пее в звездна компания.

„Тя имаше официална покана и беше обещала, че ще дойде. Трябва да попитате Жана Бергендорф защо не участва в концерта, нека тя да обяснява постъпките си…“ отвърна лаконично Дамян Попов потърсен за коментар от репортер на LifeOnline.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *