Ето 6 съвета: Как да сте 100% отпуснати в секса

Ето 6 съвета: Как да сте 100% отпуснати в секса

Ако нямате увереност в себе си, то сексуалните преживявания едва ли ще ви носят такава наслада, каквато заслужавате да получите. Ето как да се отпуснете и да преоткриете секса.

Психологът и семеен консултант Анастасия Нелидова дава шест съвета за момичетата как да релаксират правилно и да се забавляват в леглото без задръжки.

Писмо
Напишете си какво точно не ви подхожда или ви притеснява – не се притеснявайте, никой освен вас няма да прочете това. Така по-ясно ще разберете проблема, с който можете да се обърнете към специалист, пише trafficnews.bg.

Партньор
Бъдeте честна с партньора си. Разбира се, не е нужно да му показвате целулита си, но е важно да кажете, че ви е по-комфортно да сте на тъмно (поне първите пъти, докато се уверите, че за него наистина няма проблем). По време на секс не бива да се разсейвате от чужди мисли и преживявания!

Тяло
Често (при 70% от хората) напрежението в леглото е свързано с несигурност относно привлекателността на тялото ти. Затова не пренебрегвайте тренировките и масажа! Друг полезен трик е автобронзантът, който визуално прави кожата по-тонизирана и добре поддържана. Основното нещо е да не прекалявате с цвета.

Красиво бельо
За да угодите на партньора си, важно е да харесвате себе си. Купете си красиво бельо, което ще подчертае достойнствата ви и се разходете в него предварително, докато сте сама, направете си снимка, завъртете се пред огледалото. Огледайте се добре и се харесайте първо сама.

Тренировки
Не бива да се срамувате от това! Сексуалното обучение е напълно нормално и не е отвратително. То ще ви даде полезни съвети и ще ви помогне да се освободите. Но психологът не съветва да тренирате с приятелка – вместо неловко да се кикотите и да се поглеждате една друга, по-добре е да се концентрирате върху това, което правите в момента.

Мастурбация
Ако вие самата не знаете какво ви възбужда, как да обясните на партньора си? Опознайте тялото си без предразсъдъци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *