Ето прокурорския син, пребил легендата на „Миньор“ Румен Андонов

Синът на зам.- шефа на Окръжна прокуратура Бисер Михайлов – Васил, е задържаният и пуснат за побоя над легендата на футболния „Миньор“ (Перник) Румен Андонов. Той бе жестоко пребит посред бял. В момента Румен е настанен в „Пирогов“ със счупена на две места челюст, оток, пострадало око.

Васил е поредният задържан член на семейството си. Преди 12 години и баща му, още тогава зам.-окръжен прокурор на Перник, бе задържан и обвинен за лихварство. Заедно с него бе арестуван и брат му, на когото Бисер е кръстил сина си. Тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов обяви, че заместник окръжният прокурор на Перник е отпуснал кредит от 30 000 лв. и е получавал лихва от 3700 лв. на месец. Той е отправял заплахи спрямо свидетели и семействата им и ги е принудил да поемат задължения за 10 хиляди евро. В последствие обвинението падна, а Михайлов бе върнат на работа.

Заради баща му, всички прокурори в районната прокуратура в Перник са си направили отвод, съобщи говорителката на Окръжна прокуратура – Перник, прокурор Албена Стоилова.

За нападението над Андонов съобщи жена му Сандра, съобщава 24 часа. Тя посочи, че е бил обект на агресия от прокурорски син. Нападнатият Румен Андонов в момента е президент на ФК Кракра 1919, а преди това има 14-годишен стаж в професионалния футбол в „Миньор“ (Перник), като половината от времето е бил капитан на отбора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *