Ето коя професия ще ни направи нещастни, според зодията

Ето коя професия ще ни направи нещастни, според зодията

Единици са тези щастливци, които са намерили мечтаната работа, която да им носи удоволствие, но астрологията твърди, че има определени професии, които наистина ще ви направят нещастни според зодията ви:

Овен
Поради вашата енергична и леко агресивна личност, трябва да изградите кариера, отговаряща на вашите нужди. Не търсете работа, която изисква прекалено търпение и пасивна роля, особено в офисната работа.

Телец
Вие сте упорити и продуктивни. Предпочитате стабилност и комфорт, когато става въпрос за работа. Работата в медицинската област изисква време и търпение, които не са вашата сила.

Близнаци
Имате нужда от работа, която ви позволява да се изразявате – писател или автор на песни. Лекар и полицай са неподходящите професии за вас.

Рак
Грижите се за другите и трябва да преминете към професия, която ви позволява да покажете своята загриженост към тях. Не се задоволявайте с позиция, която ви забранява да го правите – търговски представител или съдия.

Лъв
Не бива да се спирате на длъжности, изискващи работа в екип. Длъжността търговски асистент не е подходяща за вас. Имате нужда от нещо, което ще ви позволи да изразите себе си.

Дева
Позиция, фокусирана върху медицината и финансите, е най-добрият избор за вас. Не се занимавайте с творческа работа, защото творчеството предполага един вид разстройство и хаос от мисли, вдъхновение и свобода.

Везни
Избягвайте дейности, свързани с пристрастия като обучител, например. Идеалната професия за вас е свързана с финансите.

Скорпион
Адвокат или търговски представител е най-подходящата професия за вас. Ако сте лекар или учител, изборът на този вид длъжност няма да ви направи щастливи.

Стрелец
Работа, която предполага една и съща рутина всеки ден, не е най-добрият избор за вас.

Козирог
Вие се чувствате удобно в позиция, изискваща отговорност и управленски умения – съдия, държавен служител. Стойте далеч от длъжност, която не ви дава възможност да покажете вашата отдаденост, ангажираност и изисква монотонност.

Водолей
Вие сте безкрайно любопитни и много интелигентни, постоянно търсите нов смисъл и знания. Не се увличайте в кариера, която не предоставя безкрайни познания – шофьор на автобус или пилот. Твърде много рутина ще ви отегчи.

Риби
Стойте далеч от работни места, които са конкурентни и ориентирани към печалба, пише iwoman.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *