Ето кои са мъжете, от които трябва да бягаш надалеч

Ето кои са мъжете, от които трябва да бягаш надалеч

Да променим партньора си по своите изисквания е невъзможно. Затова е по-добре да не допускаме до себе си най-тежките случаи, пише actualno.com. Ето го топ 10 на мъжете, от които трябва да бягаш надалеч:

Ето кои са мъжете, от които трябва да бягаш надалеч:

1. Неоткриваемият

Не можеш да се свържеш с него, защото по принцип никога не си вдига телефона? Вместо това получаваш кратко съобщение, че в момента не е удобно. Ако си имаш работа с такъв човек, не си губи времето да го издирваш. Има и по-приятни занимания.

2. Мъжът, който не е готов

Този тип току-що е преживял много тежка раздяла и често разказва за страданията си. Най-добре ще е да ти каже истината. Той вероятно не си пада достатъчно по теб, но избягва да ти го признае директно.

3. Този, който те кара да се чувстваш грозна

Ако те залива с глупави въпроси за това какво ядеш и прави намеци, че имаш проблемни зони, бягай надалеч. Най-вероятно вече започваш да усещаш негативна промяна в начина, по който гледаш на собственото си тяло.

4. Дон Жуан

Списъкът с жени-приятелки на това момче е безкраен, а стената му във Фейсбук прелива от дамско внимание. Помисли си дали можеш да си щастлива с твоя Дон Жуан и дали наистина е толкова готин.

5. Тайният агент

Този мъж се държи като таен агент и винаги държи да се срещате у вас. Когато поискате да му отидете на гости, се оправдава, че е разхвърляно. Поискай от него директно да ти покаже квартирата си, но ако пак откаже, бягай надалеч.

6. Мъжът с невидимите приятели и роднини

Знаеш, че той има семейство и приятели, но никога не си ги виждала. Не е нужно да се запознаеш с всички веднага. Но ако не си срещала дори един негов приятел, може би не иска да задълбочавате отношенията си и смята за ненужно да те представя.

7. Обвързаният

Той може би е много мил, но все още е зает. Вероятно постоянно е в процес на раздяла и всеки момент ще прекрати предишната си връзка. Но все се появява нещо непредвидено. Така може да те задържи със седмици, дори с години.

8. Вечният ерген

Той може да е забавен, но не показва никакво желание да се обвързва сериозно, а мислите му са загадка. Негово основно правило е да не ти обещава нищо, за да не се налага някога да го изпълни.

9. Безпогрешният

Този мъж иска навсякъде да налага мнението си. Държи да се виждате само с неговите приятели, да ядете това, което той обича, да гледате единствено любимите му сериали и да посещавате любимите му заведения. Дали това ти харесва не го интересува. Добре е да се замислиш дали държи на теб, ако не е готов дори на малък компромис.

10. Мъжът с голямо лично пространство

Всичко му идва в повече и постоянно има нужда от допълнителна свобода. Има чувството, че го следиш и преследваш, когато просто си го питала как е минал денят му. Този тип има много важни занимания, но ти не си едно от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *