„Ергенът“ изплю камъчето: Имам приятелка от три месеца, не преди предаването

Виктор Стоянов, който за отрицателно време се превърна в една най-обсъжданите личности в България, най-накрая призна от кога е с настоящата си приятелка Мария Тарашманова. И също така отговори на обвиненията, че е бил обвързан в „Ергенът“ и всичко е било фалш.

„Имам приятелка от три месеца, не преди предаването „Ергенът“. Не смятам обаче да опровергавам всяка „новина“, която излезе, защото не виждам причина да го правя. Така или иначе хората говорят, каквото си решат.“, заявява чаровникът пред „България днес“.

Стоянов е категоричен, че много от твърденията по негов адрес в мрежата са неточни, но нямал никакви намерения да влиза в „обяснителен режим“, тъй като го намирал за безсмислено.

Единственото уточнение, което направи, е че двамата с Алекс Гърдева, която беше неговата фаворитка в шоуто, не са имали никакви близки отношения след края на снимките.

Мария от своя страна не е коментирала публично връзката си с Виктор, но пък не пропусна да сложи всички силиконки в малкия си джоб, като изтъкна, че се чувства достатъчно красива и без грим и няма никакви корекции по себе си. За съжаление, повечето участнички в „Ергенът“ далеч не могат да се похвалят със същото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *