Новините

Емилия заприлича на Камелия след последната трансформация

Благодарение на последните ѝ включвания в социалните мрежи става ясно, че Емилия отново се е завърнала в отбора на русите фурии. Макар поначало звездата ѝ да изгря като блондинка, подобен рязък обрат във визията ѝ нанесе по-скоро щети. Практически Емилия вече не се различава от колежката си Камелия, която пък, откакто си клъцна носа е неразпознаваема. Носовете по калъп направиха възможно всички чалга фурии да изглеждат еднакво. До момента поне косата различаваше двете певици, но от тук насетне коя коя е, можем трудно да определим.

Въпреки че тъмната коса придаваше на Емилия индивидуалност, русото явно отново е вървежно във фолк средите. За съжаление обаче, прясната блондинка буквално е одрала кожата на колежката си. Дали специалистът, който е пипнал носовете и на двете, е един и същ, не знаем. Напълно е възможно, като се има предвид, че фолк звездите у нас са пациентки на турски специалисти.

Идентичните физиономии вече се приемат като нещо нормално в средите на гилдията. Поне между две певици винаги могат да се открият стряскащи прилики.

Емилия и Камелия са само част от цялото, наречено индустрия на знайни и незнайни корекции. Опъването на кожата, клъцването на сравнително несъвършени носове, ботоксът и филърите раждат жени без индивидуалност и излъчване. На зрителите вече им е все едно коя пее от екрана, тъй като не правят особена разлика във визията им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *