Емануела избухна за мерките: Защо детските градини отварят, а клубовете не!

Известната с голямата си уста фолк певица Емануела избухна срещу пандемичните мерки, които тя намира за несправедливи и излага теорията си, че не е помислено добре как да се действа.

„Не разбирам защо детските градини започват работа, а нощните заведения стоят затворени. За мен мерките са грешни. Грешно е да се затворят заведения, театри и т.н. По-правилно е да се спре училището, градини, градският транспорт за определен срок от време. Там са най-много бацилите. Вирусът няма да изчезне скоро. Каквито и мерки да прилагаме той ще продължи да циркулира и затова е по-добре да работи всичко“, изказа се Емануела.

„Ние от попфолка няма да умрем от глад. Добре сме, печелихме добре преди идване на коронавируса. Сервитьори и бармани са обречени на глад“, казва Емануела.

На същото мнение е и колегата й Илиян Тупалката, който в момента се наслаждава на времето прекарано със семейството му. Той призова всички за търпение. Според него до няколко месеца всичко ще се върне постарому, пише „България Днес“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *