Елена Ташкова излиза от ръководството на Жени ГЕРБ, останала извън листите

Лидерът на женската организация на ГЕРБ в Благоевград – Елена Ташкова, напусна ръководния пост. Тя се оттегля след като не намери място в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Пиринско. Тя публикува решението си във фейсбук:

Изразявам личната си и професионална благодарност към всички за гласуваното доверие и за множеството номинации, които получих в областта от Община Хаджидимово, Сатовча, Гоце Делчев, Гърмен, Петрич, Сандански, Кресна, Струмяни, Разлог, Банско, Симитли, Белица, Якоруда и Благоевград, както и от други области в страната. Вашата подкрепа е висока оценка за работата ми за ПП ГЕРБ през последните години.

За съжаление не получих доверието на ръководството на ПП ГЕРБ и няма да бъда част от предизборната листа за предстоящите парламентарни избори в Благоевградски многомандатен избирателен район.

В тази връзка, считам, че в настоящия момент мой морален дълг е да се оттегля от поста, който заемам като общински ръководител на Жени ГЕРБ Благоевград.

Не напускам партия ГЕРБ – за развитието и укрепването и съм работила дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми с дамите от съсловната организация на територията на община Благоевград, участието ми в областни и национални срещи и в многобройни мероприятия през изминалите години изпълват живота ми с удовлетворение.

Ще посветя всички свои знания и умения на увеличените ми професионални ангажименти като началник-отдел в ДФ „Земеделие“. Ресорът от дейности, за който отговарям изисква все по-голяма ангажираност от моя страна, както към ръководството на Фонда, така и към неговите бенефициери. Ще работя всеотдайно за развитието на Област Благоевград посредством популяризирането и прилагането на схемите и мерките за финансово подпомагане, които администрира ДФЗ и вярвам, че така ще бъда по-полезна за хората от Областта в този труден период на пандемия.

От сърце пожелавам успех на всички мои съпартийци в предизборната кампания!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *