Екскметът Камбитов: В листата на „Републиканци за България“ са млади хора

Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград д-р Атанас Камбитов внесе документи за регистрация на листата с кандидати за народни представители от I МИР в Районната избирателна комисия. На предстоящите парламентарни избори „ПП Републиканци за България“ – Благоевград ще участва с 22-ма кандидати. Водач е лидерът на партията Цветан Цветанов.

„В листата са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери, експерти, включени са и много млади хора, които имат своята успешна реализация. Сред тях са икономисти, предприемачи, хора в сферата на образованието, социалните дейности, здравеопазването, културата. Доайен е Василка Колчева, дългогодишен директор на детско заведение и няколко мандата общински съветник в Благоевград. В областта на спорта имаме както действащи спортисти, собственици на спортни клубове, така и преподаватели в учебни заведения, в Югозападен университет „Неофит Рилски“.

Имаме представители на частния бизнес – Гичка Нушева, фармацевт, ръководител на верига аптеки в Петрич, както и Десислава Теохарова, собственик на фабрика, Димитър Кондев, завършил образованието си в Германия, със собствен бизнес. Разбира се има и хора, които и до момента са се занимавали активно с политика и са оставили следа със своята дейност. Това са колегите Кирил Котев и Георги Икономов“, каза д-р Атанас Камбитов. Той бе категоричен, че ПП „Републиканци за България“ ще бъде незаобисолим фактор във взимането на решения в следващото Народно събрание.

Камбитов очаквано е втори в листата след лидера Цветан Цветанов, след бившия кмет на Благоевград са двама други ексуправници – Кирил Котев на Сандански и Горги Икономов на Банско. В листата са и част от хората, които бяха в силния управленски екип на Камбитов в Община Благоевград – Милена Донева, Елена Стойчева, Симона Георгиева-Митова.

„Ние много ясно сме разписали своите идеи по секторни политики, които са максимално достъпни. Една от основните цели е задълбочаване на трансатлантическата интеграция и разширяване на ЕС. Ще работим за електронно управление, съдебни реформи и правото на всеки българин да може да упражни правото на вот, така че да може участва във формиране на политиките и бъдещето на България“, каза още д-р Камбитов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *