Ева Веселинова проговори за бебетата: Растат смело и буйстват

Ева Веселинова проговори за бебетата: Растат смело и буйстват

Ева Веселинова реши да разкри подробности за предстоящото раждане на близнаците си, които очаква да се появят през април. Бившата репортерка от „Господари на ефира“разкри какво е да очакваш близнаци.

„Тук съм в 7-ми месец. Бебчетата растат смело и буйстват много. Коремчето се разтяга все повече, за да има място за дечицата. А те откриват своите кунгфу възможности и с всеки изминал ден стават все по-силни“, разкрива журналистката.

„Играят си и много по-често са будни, за да се разхождат из корема на мама. Общуваме си често! Пея им, чета приказки и им разказвам за света, който ги очаква. А те вече чуват добре и реагират на гласа на мама и тати. Имат предпочитания към музиката и се дразнят от силния шум.

Понякога будуват по цяла нощ. Гърбът ме боли и се налага да си почивам по-често, но щастието е безмерно и все по-ярко. Приближаваш се до мечтаната среща и това ти дава сили. Не може да те сломи дори и осмият месец, който е доста по-тежък от седмия. Но за това ще ви разкажа със следващата снимка“, пише Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *